Fashionable bungalow on the seashore – eclectic modernism with a contact of custom

moderner bungalow am strand buntes gemälde hängesitz

Fashionable bungalow on the seashore with classic aptitude

When Asher and Jessica Richter noticed this worn-out bungalow in California, they wished to have the ability to take away the plain defects with a sorcery. The courtyard was outsized, the ground plan was compact and the entire thing wanted a serious renovation.




Fortunately, the important thing parts had been nonetheless in good condition. This implies above all the bottom, the tube, {the electrical} set up and the ceiling.

The judges have their very own designer furnishings and enterprise for inside design. The corporate with this exercise known as Weego House. They based them as a result of they believed that their expertise greatest comes into play relating to dwelling design. As their very own prospects, that they had the liberty to fill the inside with coloration, patterns and quite a lot of materials. They nonetheless had the chance to make use of modernism and plenty of conventional parts on the identical time.

When designing the colourful and fashionable seashore bungalow, the judges elevated the sq. space to a most.

The home at a look

Who lives right here: Asher and Jessica Richter, along with their three adopted canines (Benny, Rosie and Coco-Bean)

Location: Santa Monica, California

Measurement: 290 sq. meters, 2 bedrooms and a couple of bogs

With its space of ​​round 140 sq. meters, the lounge is the most important room in the whole condo. The designers clarify: “We selected furnishings that both has clear strains, further space for storing or an open base. You may see via the Kartell’s Louis Ghost chairs, in addition to open bases on the stools and the espresso desk.

Apart from the extra plaster degree, the modifications within the kitchen are purely beauty. You can see conventional parts equivalent to seagrass wallpaper, a Sputnik chandelier and a wobble chair. These all provide a “groovy” retro model.

The judges’ media cupboard might be tailored to the totally different choices

moderner bungalow am strand geschmeidiges design kommode aus dunklem holz




There are changeable panels, which might both function three slide-in drawers or as two floating cabinets. The visible area has been expanded by transferring the TV on the wall. So that you had sufficient area on the floor of the cupboard to place some equipment.

The desk has a mirror facet and Benny is now mirrored in it

moderner bungalow am strand geometrische muster kissen

He appears to like the playful parts within the room. You used mirrors on the desk facet and in addition on the lamps. Thus, a visible enlargement of the room has been ensured.

Individuals typically shrink back from mixing many patterns and colours.

The instance right here reveals that the impartial coloured giant items truly offer you a whole lot of leeway

moderner bungalow am strand gestreifte wolldecke quadratische hocker






The kitchen was the primary and the costliest sub-project throughout the renovation. Every part has been changed right here and new issues, such because the picket flooring, have been put in. Moreover, white cupboards with excessive gloss have been put in. Moreover, they’ve coloured accents via the orange chairs and the inexperienced again wall.

On this regard, the couple additionally created one other nice impact with the lamp on the ceiling

moderner bungalow am strand filigran gemusterte wandteller in schwarz weiß

The kitchen design was saved carefree by the ChalkBoard. This reveals an Akapulk basket with fruits. After ending the kitchen, the couple went over to work on the toilet. This was functionally absolutely outfitted, nevertheless it felt previous and soiled.

Vibrant coloration, tiles with a mirror floor and anemone-shaped lights now illuminate the room

moderner bungalow am strand jadegrüne wandfliesen weiße keramik

The floating dressing desk and the glass bathe cubicle make it seem bigger.

Impressed by the classics of the 1920s, the homeowners have small hexagolan tiles for the ground. In addition they added a up to date contact to the oblong glass tiles on the wall.

To be able to increase the open idea, the judges opted for a sliding glass wall in entrance of the bathe tub

moderner bungalow am strand gläserne zweischenwand

The couple use an identical design method of their visitor rooms

moderner bungalow am strand rechteckiger unterschrank aus dunklem holz

A lot of the parts are like in the primary toilet, this coloured peacock image has created a colourful splendor

moderner bungalow am strand dunkelgrau pfauzeichnung

It has contributed to including extra coloured accents.

The ground was intentionally made in a uniform, clear coloration. So that you had the sovereignty, via the bathtub towels and different parts for a extra colourful gear.

Based on the designer, the insertion of energetic parts in a serene design ensures a whole lot of selection and a beautiful temper.

Of their opinion, the bed room is essentially the most private room of all within the condo. That is imagined to be refreshing, romantic and pure. To be able to meet the latter facet, they selected the grey ceilings and a wall wallpaper in metallic silver on the wall.

The contemporary accents in turquoise and lemon yellow present extra dynamism

moderner bungalow am strand tischlampen aus blasglas und leinen stoff

Stable linen draperies have been mixed on the home windows with sheer patterned panels from West Elm

moderner bungalow am strand wandtattoo mit blumen und vögeln

Further colourful touches had been supplied by yellow cushions, golden surfaces and accents with canaries. The entire thing was complemented by glass lamps in turquoise on the tables.

A traditional Florentine Broadhurst wall wallpaper brings a dynamic contact right here. Each had additionally created the background to measure. That they had created the panel by stretching out heron feather materials. It’s an personal design of the studio Weego House. Such panels might be moved somewhere else and since they create a comfortable ambiance with out limiting a lot area.

The bungalow design reveals the choice of the designers themselves for the totally different shapes, colours and sample mixtures. The goal was to create symmetry between the totally different pillows, as a result of they firmly imagine that the attention prefers the design in pairs.

Primarily based on this design, have you ever seen how one can create one thing lovely and comfy from a room that has been left behind? Are you now extra motivated to have your private home repaired?

We want you a whole lot of enjoyable!

moderner bungalow am strand frisches lavendel und grassgrün auf den kissen